dinsdag 9 juni 2009

18e dag: van Chattanooga naar Blue Ridge Mountains, NC


Een kalme dag vandaag; we zijn voor op het schema, dus even de natuur in: Murphy in North Carolina, in de Blue Ridge Mountains, aan de voet van de Smoky Mountains, in het land van de Cherokee-indianen. Daar is het goed toeven. Meren met helder water, stroomversnellingen, “white water rafting”, heel veel bos en bergen, groene bergen.

Eenmaal aangekomen in het hotel hier in Murphy de spullen uitgeladen en verder de natuur in gereden, naar Nantahala National Forest.

Het schaarse aantal foto’s dat we maakten is van de oogverblindende natuur hier en van een kerk in het plaatsje Murphy (en eentje nog van vanmorgen: de lobby van Chattanooga Choo Choo)

In Murphy dineerden wij ook, weer helemaal compleet, al deelden wij een toetje samen, omdat er niet veel ruimte meer was. Dit restaurant, Murphy’s Chophouse, verdient een groot compliment. Eindelijk wat meer Europese proporties, dus geen ongegeneerde hoeveelheden. Alle aandacht voor kwaliteit. De tonijn met wasabi en soya vooraf bijvoorbeeld was absolute top!

Morgen weer naar Atlanta, voor de laatste twee nachten.


Nog een keer Chattanooga

Natuur in het land van de Cherokees (3x)


Een best wel mooie kerk in Murphy